Menu
Gildia Pióra na Patronite

💥🐻 PRZEŁOM 🐻💥

Coś dzisiaj się kończy,
coś dziś się zaczyna ...
spaloną w proch księgę
wiatr rozwiał na zawsze ...

Szczęśliwy Bóg tańczy
na ulgi wyżynach,
gdzie życie bez męki
jest dużo ciekawsze.

Czas przyjdzie na wszystko,
czas rany uleczy,
nagrodzi cierpliwość,
stan walki zakończy ...

Nastała dziś przyszłość,
gdzie dłużej nie męczy
złych wspomnień gorliwość
lecz czas z sensem łączy.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • marka

    15 October 2020, 19:21

    Prawdziwy przełom. A największe przełomy dokonują się w nas samych.

    od Moon G