Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozkminki

Coraz bliżej pięćdziesiątki.
Czy to koniec, czy początek?
Czy jest z czego być dumnym?
Po młodości został sentyment.

Coraz trudniej się z tym pogodzić.
To już nie to samo co przedtem.
Coraz trudniej za czymś nadążyć.
Nadal los doświadcza coraz boleśniej.

Coraz trudniej pławić się w mądrości.
Kiedy zdrowie płata pierwsze figle.
Jaki znaleźć powód, by się nadal cieszyć?
Czas już biegnie coraz szybciej.

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!