Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Szczeliny

Teksty z obrazami - Szczeliny - motylek96
Szczeliny - motylek96

Cokolwiek byś nie powiedział
zawsze będzie za mało
o słowo, o zdanie, o myśl.

Kiedyś pasowaliśmy do siebie
jak wiatr i deszcz. Naturalnie.

Szczelinami przeleciały okruchy
emocji. Kiedyś oddechem cerowane
dziury strzępią się na krawędziach uczuć.

Gdy nie ma miłości nawet wiosna
chłodem nasiąka.

http://youtu.be/OTeRkBCkaFI

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!