Menu
Gildia Pióra na Patronite
SARA/espérer

SARA/espérer

Cofam się o jeden dzień, kroki mi się mylą.
Leżę - czuję niewiele, jedyna świadomość, to brak dotyku twoich rąk.
Wijąc się w myślach mych, dajesz niepokorne sny.
Gdy wpuszczam do mego serca skrzydlate płomienie, zrzucam uczucia podszyte lękiem.
Proszę żyjmy prawdziwie, bo kończą mi się jutra …

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!