Menu
Gildia Pióra na Patronite

Władca..

Codziennie ogarnia mnie spokój zaklęty w kamieniu.
Ma myśl odlatuje do każdego zakątka wszechświata.
Jestem tak samo boski jak inni ludzie.
Władam wszystkimi bogactwami stworzonymi w wyobraźni.
Potrzebuję niewiele, garstkę ziemi..

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!