Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje myśli

Codzienne troski i zmartwienia
naszemu życiu nadają sens.
Szczęścia nie zrozumiemy bez cierpienia
i każdy człowiek o tym wie.

Każdy ma przecież swoje marzenia,
które nie zawsze spełniają się.
Co to za życie bez pragnienia,
by lepsze były nasze dni?

Radość ze smutkiem się przeplata
i tak niestety już musi być.
Mijają znów kolejne lata,
a my wciąż nie wiemy, jak żyć.

6643 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!