Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosny odzew

Co zwątpię to znów odzyskuję.
Pewność, że do mnie coś czujesz.
Nie wyznajesz mi o tym otwarcie.
Ani nie piszesz na co dzień.

Jedno nie daje mi przez to spokoju.
Milczysz, czy się boisz po prostu?
Nie Jesteś w słowach zbyt wylewny.
Wstydzisz się, czy brak ci odwagi?

We łzach oceanu smutki topię.
Po gruzach erotyzmu stąpam.
Targa mną trwoga, dusza płacze!
Czekam na O D Z E W M I Ł O Ś C I.

93 771 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
  • 31 May 2023, 22:33

    Jak trzeba długo czekać, to najczęściej znak, że trzeba daleko uciekać ;)

    • Victoria Angel

      1 June 2023, 07:26

      Ja nie musiałam i nie muszę uciekać. :-))) Pozdrawiam Wszystkich.