Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiech

Co zrobię?
Uśmiechnę się do Niej.
Powiedziałbyś, że to głupie,
jednak może właśnie dzięki temu komuś pomogę.
Sprawię, że uwierzy w siebie,
albo podtrzymam tlący się w sercu płomień nadziei ...
Uśmiech jest siłą,
podporą i wzmocnieniem.
To oznaka radości,
a od niej tylko kilka kroków do szczęścia.
Więc uśmiechnij się!
Pomóż w najprostszy sposób.
Bezinteresownie podaruj komuś wsparcie.

18 386 wyświetleń
137 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!