Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co tu dużo mówić..

Zabawnie świat się kręci
Krwią bryzga na łąki w obrusach,
Rwie na strzępy i do płaczu wzrusza
… Niech to wszyscy święci!

Mój kosmos płonął
W ciemności zalśniła ona
Iskierka onieśmielona.
Zasnąłem ogłuszony.

Teraz niebo bez chmur
Suczka mości serce
I tęsknię za Tobą najwięcej,
Żebyś zawsze była tu.

Co tu dużo mówić…
Krótko było.
Coś się skończyło
I powstała miłość.
Jak to u ludzi.

Quid Quidem

Teksty z obrazami - Co tu dużo mówić..

Zabawnie świat się kręci 
Krwią bryzga [...] - exsilentio
Co tu dużo mówić.. Zabawnie świat się kręci Krwią bryzga [...] - exsilentio
42 254 wyświetlenia
589 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!