Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co tam u Ciebie ?

Co tam u Ciebie ?
U mnie, samotność mieszka.
i przegryza myśli
u mnie szaro i buro
jak w sercu jesieni
wilgotno i łzawo
czasem wiatr hula
niecnota
i rozrzuca marzenia zapomniane …

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących