Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tchórze

Co robi Arabski
Czy dobrze się miewa
Czy mieszka wygodnie
Czy nęka go bieda

Co robi Turowski
Gdzie teraz znajduje
Czy za srebrniki pod Wołgą
Swój dom buduje

Dlaczego ucichło
I nie ma lawiny
Że oni tak nas
I ciągle bez winy

Że im tak łatwo
Tu nasi umierają
Oni śpią spokojnie
A nam sił brakuje

Im nic

Odważnych brakuje
A może sprzedali
A może my tchórze
Tchórze

76 505 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!