Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co mam zrobić z myślami
które nie chcą przestać pędzić
jak żyć ze świadomością
że nas już nie ma.

Jak dopuścić do siebie szczęście
i ruszyć z miejsca
potrzeba wiele odwagi
by porzucić dawne marzenia.

Przysięga nie traci swojej mocy
wraz ze śmiercią
kiedy spoglądam w niebo
zawsze myślę o Tobie... Mężu.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!