Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewystarczająca

Co mam powiedzieć?
Że nie potrafię mówić?
Popełniłam błędów wiele,
Wiem, że jesteś jednym z nich.
Doświadczenie nauczyło,
Lat przybyło.

Na co się narzucać,
Nic to nie przyniesie.
Jaki powód Twojego spojrzenia?
Czy je także wymusiłam?
Czy na nie zasłużyłam?

Przepraszam, że nigdy nie będę taka..
Znajdziesz sobie kogoś lepszego
- Choć nie chcę tego -
A może już Cię znalazła,
Nawet do łóżka wlazła..
W myślach Ci czyta,
Intryguje Cię,
Jest mniej skryta,
Jest jak sen..

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
  • MyArczi

    13 August 2019, 07:43

    hm