Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Co jeśli...? "

Co jeśli...
W blasku Twoich oczu
Kryje się wszechświat cały?
Co jeśli...
Ciepło Twych myśli ogrzewa serce?
Jeśli Ci powiem, że: Kocham
Co jeśli...
Czarna dziura znika?
Czy gdzieś tam -
słyszalna jest muzyka?
Jak powstał wszechświat?
Pytam...
Czas miał swój początek?
Nic z niczego...
Czy...coś z czegoś?
Co jeśli...
Stwierdzę, że Jesteś dla mnie początkiem i końcem...?
Co jeśli...?
Jesteś moim słońcem za dnia
Księżycem w nocy...?
Co jeśli...
Wieczność cała niezbadana w Nas?
Nie zadam więcej pytań?

Czekam na odpowiedź.

Znikam

14.08.2020

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!