Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamiana ról

Co by to było gdyby się tak wydarzyło
Ty w moją a ja w twoją wszedłbym rolę
Naprawdę nic a nic by to nie zmieniło
Kochalibyśmy się wciąż całą bożą dobę

Dzień w dzień noc w noc bralibyśmy życie zachłannie
Wspólnie w porozumieniu niczego nie zmienilibyśmy
Lubimy tłusto i suto więc dziękujemy za mannę
Dostawalibyśmy szczodre owoce naszej modlitwy

Prosilibyśmy o życie pełne wzruszeń emocji i miłości
W odpowiednich chwilach bogactwo nowych przestrzeni
W których nadzieję i wiarę ludziom kochamy tworzyć
Zatem zamiana ról niczego w nas i dla was nie zmieni

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!