Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Co by było gdyby...
gdyby nasze drogi znów się zeszły
gdyby wszystko złe co nas spotkało
poszło w niepamięć
gdybym wiedziała co do mnie czujesz
i gdybyś ty wiedział że wciąż Cię Kocham

Chciałabym wrócić do tych chwil
kiedy tuliłeś mnie od snu
i szeptałeś do ucha: "Kocham Cię"
Kiedy patrząc mi w oczy
czułam się najważniejsza
i nie musiałeś już wtedy używać słów,
abym wiedziała co do mnie czujesz.

Co się z nami stało?
Dlaczego jest tak jak jest?
Dlaczego nie ma Cie teraz przy mnie?
Nie zdajesz sobie sprawy
jak strasznie za Tobą tęsknie.
Byłeś, jesteś i będziesz...
całym moim światem.

Chce znowu poczuć Twój zapach.
Chce znowu poczuć Twoje usta na moich ustach.
Chce, abyś znowu mnie przytulił.
Chce, abyś wiedział...
że nikogo nie kochałam i pewnie kochać nie będę
tak jak Ciebie.

514 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • Aneta M.

    28 December 2020, 16:24

    Te słowa mocno sciskaja za serce. Czytając widzę swoje życie i dzisiejsze rozstanie z osobą która jest dla mnie miłością mojego życia. Lecz tak musiałam postąpić.