Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nieodwzajemniona tęsknota "

Co boli najbardziej?

Nieodwzajemniona tęsknota
Cisza w eterze
Puste mieszkanie
Brak Muzy
Weny deficyt
Serce złamane
Listy (nie)wysłane
- Co jeszcze?
- Nie wiem
Zrób coś dla mnie
Zrób coś dla siebie
Razem trwajmy
W siódmym niebie
Zatęsknij za mną
Kolejny dzień
Czy to zbyt wiele
Proszę Cię
Nieodwzajemniona tęsknota
Dotyka duszy - Ona nie chce
Cierpieć katuszy
Może wiersz Cię poruszy
Historia tej tęsknoty wzruszy

06.05.2021
17:31

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • Eneida

    6 May 2021, 19:26

    Podchodząc z dozą humoru:
    czeko, czeko i chyba się nie doczeko... :)
    Fajny wiersz.

  • 6 May 2021, 16:27

    "Co boli najbardziej "? Cisza w eterze. Hahaha dobre. :) ładnie czeko czeko ;)