Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Cisza,którą znam
rzeźbi dłutem fal
usta
by zaczerpnąć nadziei
Cisza, którą znam
nago pośród drzew
biegnie
by spotkać marzenie
Cisza, którą znam
pod potokiem łez
ukrywa
westchnienie...

5777 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!