Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Cisza
Zwijają się w kłębek marzenia
Uschła ostatnia łza za tobą

Cisza
Tyle mi ciebie pozostało
Że słów nie używam
Żeby nie zakryć cię nimi

Cisza
Słychać jedynie tykanie mojej modlitwy
o szczęśliwy twój powrót do Domu

2566 wyświetleń
44 teksty
3 obserwujących
  • wolnaenergia

    13 September 2013, 13:13

    Wiersz jest wyrazem emocji, jednak serce kieruje się innym prawem.
    Zatrzymałaś mnie mentalnie tymi słowami. Pozdrawiam.

  • 27 August 2013, 23:43

    Również pozdrawiam i dziękuję. Szkoda, że serce, do którego miał trafić, nie czuje mojej troski.

  • krysta

    27 August 2013, 22:51

    Śliczny wiersz ...pozdrawiam :)