Menu
Gildia Pióra na Patronite

w świecie ciszy

cisza...
wymiana uśmiechu
wschód i zachód
słońca
świat bez dźwięku
jest też rozmową
stepowanie zaś
muzyką

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!