Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnaj

cisza uspokaja moje pragnienia
tak niespokojnie
oddycham
drżę
czuje twój dotyk
na swoim nagim ciele
dotykasz mnie
ja płonę
nie opieram się
dobrze smakujesz
teraz nic nie ma znaczenia
wirujemy
jesteś we mnie- tak czuje
jedwabna pościel
płatki róż
czerwone wino
pragnę cię szalenie…
dlatego mówię żegnaj

24 010 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • motylek96

    8 January 2011, 19:28

    Jestem na tak:))

    Pozdrawiam