Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życzenia Bożonarodzeniowe Konkurs

Cisza, spokój, śnieg sypie,
a za oknami rodzina zasiądzie,
Gwiazdka już na niebie zabłysła
i pierwszy opłatek połamała,
Życzymy sobie wszyscy razem,
zdrowia, szczęścia, pomyślności
a także radości, niech więzy rodzinne będą silniejsze
by przetrwać zimowe zawieruchy,
Bożę Dziecię pobłogosławi, a Święta Maryja
doda szczęścia i radości.
Niech życzenia szczęścia, radości i miłości
wypełnią serca waszych gości.

701 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!