Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza i ogień .

cisza otula
ciała
nie nasze
obce
zimne
szorstkie
zlęknione

otula
szczelnie
zimną obojętnością
otula
mnie i ciebie
nas
nie istniejących

odejdź - krzyczą me wargi
spowite ciszą .

18 939 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!