Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciszą niesione iskry,
wiatrem pędzone dreszcze...
Przylegają do mnie,
nie pozwalają się utrącić...
Pragnieniem moim jest trwać w zapomnieniu,
które będzie Tobą...
W pasji,
którą widzę w Twoich oczach...
W oniryźmie,
w który z Tobą tylko chcę się zatracać...

wrzesień 2011 - dla ukochanego Kubusia;)

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!