Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

Cisza?
Dzisiaj, to kształty, kolory, zapach
Zielonego pokoju,
W którym spokojnie wręcz zimno,
Bez lęku,
Wszedłem w konfigurację,
Barwy, fetory swojej psychiczności.
Cisza trudna, ale obiecałem ją...

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!