Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Samotności nić "

Ciężko żyć gdy problemy dotykają
Dramatem zdarzenia się stają
Cnoty przed ludźmi uciekają
My w samotni - bez równowagi
Toczymy kamień Syzyfowa praca
Czy wiemy w co się obraca?
Jak bardzo wiara się opłaca
Wiara, co z nią idzie w parze
Nadzieja a obok Miłość w darze
Samotności nić zrywamy
Gdy wierzymy - Kochamy - Trwamy
Nie jesteśmy sierotami

22.06.2022
12:54
13:05

Zainspirowana wpisem ... Yestem z dnia 22.06.2022
Dziękuję Ci i pozdrawiam serdecznie

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących