Menu
Gildia Pióra na Patronite

DDA

Cieszę się, że jesteś dumna
Wybrałaś swojego mentora
Chcesz być rodzinna
A jednocześnie wspierasz demona

Dziś jesteś najwspanialszą córką
Wczoraj ja nią byłam
Nawet na komplementy zasłużyłam
Tydzień temu innej opłacił wesele
A jeszcze wcześniej zazdrościłaś bratu
Auta, wakacji

Nie zapominajcie, proszę
Jak go żegnaliśmy milion razy
Całe życie pełne jego zarazy
Samotność dookoła
Na zewnątrz nam matka spała
Do pokoju się wtaczał
Rczał, przepraszał
Nastepnego dnia,
Naszego brata koleżanki spraszał

Na co pieniądze,
Jak my DDA.

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
  • Irracja

    3 February 2023, 05:31

    ... byś zrozumiała, że szczęście należy się również i DDA... mnie to zajęło ponad 25 lat dorosłego życia... a Tobie ile lat to zajmie?...