Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie

Cierpliwie czekałam czy coś się wydarzy, czy spojrzysz na mnie, uśmiechniesz się.
Czy porwiesz mnie na kawę i będziemy tylko My - wpatrzeni, wsłuchani...
Może dotkniesz mnie, przypadkiem, a może zaplanujesz coś więcej?
Minęło tyle lat...
Żyję wspomnieniami.
Pojawiły się zmarszczki, częściej się męczę.
Codziennie zastanawiam się co u Ciebie, czy jesteś szczęśliwy, czy jesteś z kimś.
Minęło tyle lat...
Już nie pamiętam Twojej twarzy.

11 191 wyświetleń
91 tekstów
4 obserwujących
  • kati75

    3 January 2020, 19:54

    Czasem trzeba przestać czekać,trzeba żyć tu i teraz nawet jeśli z kimś nam nie wyszło.Nie wolno się cofać trzeba wciąż do przodu brnąć.pozdrawiam:-)