Menu
Gildia Pióra na Patronite

PIELGRZYMKA WYPOMINKOWA(wschód w Zawierciu)

Cierpliwi dostępujemy
Łaski wschodu słońca
W Zawierciu

A wierzący i pielgrzymujący
Dostępujemy tej łaski
W październiku

Bóg i tak ma dla nas swoje
Nigdy ale nigdy
Nie musną bym myślą
Że zenit
Zastanie nas w Miechowie
I to szczęśliwych
Skazańców na wieczne piekło
Których wypominki nie obowiązują

Mirosław

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!