Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

cierpienie wylewa się dłońmi
muskającymi opuszki palców
będąc najbardziej bezbronnymi
rozbiera nas z szat
rozbijając nagą ciszę
w ustach wciąż brzmi krzyk
gdy oczy są nieme
serce jak z lodu
bije w takt obojętności
pisząc się na wspomnienia
słowa łagodzą ból
zostawiając krwawe blizny
życie przebija smutek

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    18 July 2017, 16:14

    Jak widać. ;)