Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeciwstawność

Ciepły i zimny
Przytula mnie, mocno do siebie przyciskając
Myśli o innej, a może o mnie innej
O tej z lat przedpandemicznych
Innej takiej, świeżej pięknej i radosnej

Radosna i smutna
Smutek okryty radością, tak
Depresyjne czasy nastały
Teraz ukrywać się nie muszę

Razem samotni
Ty chcesz czegoś ale nie wiesz
Ja nie chcę nic ale trzeba

Życie nie poczeka,
Skoro w domach siedzieć każą,
Niech na siłę też motywację dadzą.

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!