Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cztery Fakty O Ciemności

Ciemność jest siłą, która napędza me życie.

Ciemność jest mi matką, ojciec nie istnieje.

Ciemność jest kolorem włosów mej żony.

Ciemność jest najlepsza kiedy ze mną się śmieje.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    19 March 2018, 21:46

    Dziś akurat było głośno.

  • Michaelowa

    19 March 2018, 20:41

    Ciemność jest najlepsza do spania