Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam

ciebie kocham
bo jesteś
sobą wypełniasz przestrzeń
wokół mnie smutek gasisz śmiechem
miłość ma roznosi echem
jak telegram wiadomość pilną
że blaskiem oczu twoich wokół mnie
skrzy się życie
i niepokoi mnie każda myśl bez ciebie
lub oddech
no i żyć tak dalej nie chcę
nie mogę
czekam wciąż czekam wiadomości
o twojej do mnie miłości

15 322 wyświetlenia
145 tekstów
8 obserwujących