Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Cicha Melodio

Cicha melodio.. Graj w moim sercu zawsze pierwsze skrzypce.
Cicha melodio.. Graj, graj, graj.
Nigdy nie pozwól sercu stanąć.
Graj..
Na tle tarczy mozolnie płynącego czasu.
Graj..
Nigdy nie przestawaj, nie cichnij..
Po prostu graj i nigdy nie zatrzymuj mojego serca,
ponieważ wtedy świat się skończy.
Jego świat, zwany moim imieniem.

Cicha melodio..

1957 wyświetleń
29 tekstów
2 obserwujących
  • czarna mamba

    8 October 2012, 21:26

    fajniusi:)