Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obok kolorowej reklamy

Ciasno jak w miejskim autobusie
ludzie ubici nogą rzeczywistości
stoją w kolejce do onkologa
w klinice nadzieją cieknącej

Niektóre kobiety w chusteczkach
a inne w chińskich perukach
mężczyzna klnie na prostatę
a życie traci oddech

Wydaje się być bez wyjścia
ta sytuacja zasrana
Bóg zabrał
Bóg dał
i cieknie łza
po Hioba twarzy.

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Pytia

    26 March 2012, 23:09

    nie wiem co powiedzieć..............
    chyba to , że okiełznałeś KIERAT ŻYCIA.