Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lekcja...

Ciasna klasa
Masę ludzi
Tablica pusta
Bez wyrazu
Nauczyciel tkwi
W miejscu zagłady
Uczniowie siedzą
W ciemnej otchłani
Lekcja nadal toczy się
Swoim rytmem
Słowa puste
Zeszyty pełne informacji
Niewykorzystanej
Przez ludzi
W przyszłości

2002 wyświetlenia
25 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!