Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma

ciągle wracam do tamtej chwili
słucham twojego milczenia
włosy na twarzy
zamyślam się

pośród zieleni drzew
znajomy kolor nieba

widzę jak idziesz samotny
nasze oczy
jeszcze jeden oddech
chciałabym pobiec
nie wolno mi

16 113 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!