Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noszę w sercu wielki ciężar- ja sama.

AgataLena

Ciągle toczę w głowie wielkie boje, z których krwawo wychodzi serce moje.
Jest to walka dobra ze złem, dla których moje życie zdaje się być tylko tłem.
Myśli przejmują nade mną kontrolę, odbierają wolność i pakują w niewolę.
Na przemian każą się kochać i nienawidzić.
Raz mam z innych szydzić, kiedy indziej płakać i za siebie się wstydzić.
Próbuję zło z mej głowy wygonić, a to, co dobre ochronić, obronić...
Ale już brakuje mi siły na walkę, myśli uczyniły ze mnie szmacianą lalkę...

1478 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!