Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic się nie stało

chyba w depresję wpadam
nic się nie stało
to tylko zimno
więc drży moje ciało

zgubiłam radość życia
nic się nie stało
myśli wciąż galopują
i snu mam za mało

ty jesteś moim aniołem
nic się nie stało
jedną mam tylko prośbę
spraw bym się więcej nie bała

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących