Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

chyba tego nie zrozumiem,
chociaż nie wiem.
wszystko na tym świecie
ciągnie mnie do Ciebie.

4661 wyświetleń
56 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!