Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciec stąd

Chwytam ulotne chwile,wyrzucam GPS uwalniam myśli zew.
Idę pod wiatr więc
Chodź ze mną ,znajdziemy swoje miejsce .
Chodź ze mną w nieznane
Nikt nie będzie mówił nam co mamy robić dalej
Uciec stąd jak najdalej
Uciec zamknąć oczy i
nie bać się wcale gdy naprzeciwko stanie nieznane.

544 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!