Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zacznij żyć

Chwytaj dzień,
Aniołem dla innych bądź,
Raduj się chwilą,
Piękno świata dostrzegaj,
Efektywnie pracuj.

Doceniaj, to co masz,
Idź przez życie przebojem,
Energi dużo na co dzień miej,
Motto twoje to "Carpe Diem ".

72 094 wyświetlenia
610 tekstów
12 obserwujących
  • szaszlyk

    12 April 2014, 08:14

    Świetny wiersz - pozdrawiam:D