Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwycił mnie za dłoń
nie puszczał
a ja zaufałam na nowo
że przy nim mogę być

najszczęśliwsza

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • 24 November 2017, 23:14

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))