Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłębek wspomnień

chwile sentymentem uszyte
tęsknotą przebarwione
życiem wilgotne
blakną po pewnym czasie

tożsamości pozbawiony aksamit
nieuniknionym rozszarpany
a pamiętane
do kłębka zwijane
czerwoną nicią drażni

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!