Menu
Gildia Pióra na Patronite

3 CHWILE

Chwile rozpaczy
i chwile radości.
Chwile kłótni
i chwile zgody.
Piękne chwile.

To były nasze TRZY CHWILE.
W murach tej szkoły.
Ona nas zapamięta.
Zapamięta nas
śmiejących się.
Upadających.
Podnoszących się.
I zatęskni
raz jeszcze.
Za nami.

TRZY CHWILE.
Przeżyliśmy razem.
Razem osiągnęliśmy sukces.

Nasz zapach.
Otwarte drzwi.
I głuche rozmowy.

_____

Na pamiątkę tych trzech wspaniale przeżytych lat.
Dziękuję Wam.

3549 wyświetleń
40 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!