Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwila wytchnienia w morzu płaczu

chwila
moment
nie wiem
jestem rozbita

miłość
trudna
obojętność
straszliwie raniąca

nie wiem
katharsis
może

chcę pożegnać
ból

bo wszystko dzieje się po coś...

12 033 wyświetlenia
86 tekstów
2 obserwujących
  • Ragroth

    16 June 2014, 19:07

    Z każdym dniem będzie lepiej. Wszystko jest po to by się uczyć.