Menu
Gildia Pióra na Patronite

Science-fiction

Chwała Ci Panie za chłopów,
którzy nas rozumieją.

Podobno tacy istnieją.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • SamotnaDusza

    19 January 2021, 08:31

    No ja nie wiem czy taka fikcja ,trochę gadam po Wenusjańsku hahah
    Pozdrawiam

    • SamotnaDusza

      19 January 2021, 11:44

      No w sumie to mogę się poczuć jak tłumacz języka obcego hehe Wasz na Nasz przetłumaczyć