Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersz proroczy

chorzy

na życie
na wrogość
na pracę

na młodość

i szybciej, i prędzej

niech świat zachoruje
na zawsze
na koniec

i my zachorujmy

na koniec świata naszego
na cierpienie
na wrażliwość
na prawdę

na miłość

123 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!