Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chorobą moją jesteś Ty

Kogucik

Kogucik

Chorobą moją jesteś ty, gorączką tych zapomnianych dni...
Jak wirus grypy w płucach kłuje, tak ty duszę ranisz mi ...
Już niezliczoną liczbę nocy walczę z tym, resztką moich sił..
Serce już dawno w dłoniach moje trzymasz, ja dusze oddam jeszcze Ci
By kolekcja twoja była pełna, Aniele cierpienia tamtych smutnych chwil.

2488 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!