Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Prawie święt(o)y "

Chodzisz zawsze uśmiechnięty
Prawie jak Ten święty
Strącasz złote liście na ziemię
W piątek sobotę i niedzielę
W pozostałe dni zgarniasz je
Robisz kopiec kreta..
Dla dzieci radość - uciecha
Każdy dzień prawie jak święto
Przy Tobie jest szczęście na pewno

15.09.2022
08:49

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!